tandbehandlinger hos tandklinikken danmark

Tandlægeskræk

De fleste danskere lider af tandlægeskræk, kontakt os og få en snak

KONTAKT OS IDAG

Hos Tandklinikken Danmark, er du altid meget velkommen. Hvis du vil give os lov, vil vi utrolig gerne vise dig, at vi rent faktisk kan hjælpe dig helt af med din tandlægeskræk også kaldet odontofobi.

Husk at det er vigtig altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk, når du ringer og bestiller en tid i telefonen. På den måde kan vi være godt forberedt, når du kommer, til at give dig en rigtig god oplevelse.

Når man lider af tandlægeskræk, har man nemt ved at finde gode undskyldninger til at udskyde sit tandlægebesøg, derfor er det ikke er sjældent at der går meget lang tid mellem patienter med tandlægeskræk besøger en tandlæge. Ofte er det kun voldsomme tandsmerter, der kan drive patienter med tandlægeskræk til tandlæge.
Blot det at løfte telefonrøret og bestille en tid kan være forbundet med stærke følelser og frygt, ikke mindst det at komme op på klinikken. Hvis man lider af tandlægeskræk, er man ofte bange for at høre, hvad der skal laves og ikke mindst, hvad det vil komme til at koste. Hos Tandklinikken Danmark sørger vi for total gennemskuelighed så ingen bliver overrasket over regningen.

På vores klinik, er vi specialiseret i tandlægeskræk. Derfor er vi godt rustet til at tage imod dig. Alle klinikkens medarbejdere er meget bevidste om, hvor invaliderende og svært det kan være at have denne fobi. Vi er alle sammen parate til at gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig igennem denne svære proces, med at skulle stå ansigt til ansigt med din største skræk.

Vi forstår til fulde, hvilke barrierer der forhindrer dig i at bestille den næste tandlægetid. Vi lover derfor at gøre alt for, at du vil føle dig godt tilpas, lige fra du ringer til du forlader klinikken uden smerter. Husk, at der er kortere vej til at blive din tandlægeskræk kvit, end du måske lige går og tror. Det første du skal gøre er bare, at ringe til klinikken og så passer vi på dig og guider dig igennem hele oplevelsen med vores tandlæger

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *