tandbehandlinger hos tandklinikken danmark

Tandproteser

Har du behov for en tandprotese

KONTAKT OS

Hos Tandklinikken Danmark er vi eksperter på området indenfor tandproteser. Vi har fuld ekspertise i at rådgive, vejlede og behandle i alle former for tandproteser.

Hvad er en tandprotese?

Kort fortalt er en tandprotese et objekt der erstatter manglende tænder. Mange tænder kan ikke bevares naturligt igennem et langt liv og derfor anvender mange mennesker tandproteser.

Der findes forskellige typer tandproteser

Der findes forskellige typer af tandproteser. Vores tandlæger vil gå ind i netop din situation og vejlede dig ud fra dit behov og økonomi. Hos Tandklinikken Danmark har vi mulighed for at tilbyde dig tre forskellige tandproteser; helproteser, delproteser og tryklåsproteser.

Hvordan føles en tandprotese?

En tandprotese vil hurtigt føles meget naturlig for dig. Tandlægen vil i samarbejde med den dedikerede tandtekniker sørge for, at din protese vil blive leveret i de mest naturtro farver.  Alle tidligere karakteristika, så som en delvist møkere tand eller en krone kan efterlignes, om dette ønskes. Vi stræber altid efter at levere din tandprotese, så man næsten ikke vil opdage at du har fået en tandprotese.

Tandlægens 3 – tanproteser

  • Sørg for at rengøre din tandprotese
  • Gør dine regelmæssige tandlægebesøg
  • Da gummer svinder, skal din tandprotese løbende tilpasses

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *