tandbehandlinger hos tandklinikken danmark

Tandlægeskræk

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk

KONTAKT OS

Rigtig mange danskere lider af tandlægeskræk, og det kan være et rigtig stort problem. I nogle tilfælde kan frygten for besøg hos tandlægen forårsage, at man ikke møder op til sit regelmæssige tandeftersyn, og det kan på sigt føre til betydelige tandskader samt betydeligt mere omfattende behandlingsbehov efterfølgende.

Hos Tandklinikken Danmark lægger vi stor vægt på, at du som patient får en god behandling. Vi er bevidste om, at det at møde op til tandeftersyn, når man lider af tandlægeskræk kan være et stort skridt. Vi er derfor også meget bevidste om at sikre dig en god konsultation og sørger for at hjælpe dig til den bedst mulige behandling, som måtte være den mest hensigtsmæssige for netop dig.

Brug af bedøvelse mod tandlægeskræk

Der er mange folk, som lider af tandlægeskræk, der har stor glæde af at få effektiv bedøvelse i forbindelse med, at deres behandling foretages. Vi tilbyder 3 forskellige former for bedøvelse, som kan gøre det væsentligt lettere for dig med tandlægeskræk at komme godt og sikkert igennem din behandling:

Lokal bedøvelse

Alle patienter bliver forsigtigt men dog effektiv bedøvet i forbindelse med en tandbehandling. Såfremt det måtte være nødvendigt, vil det herudover også være muligt at få anden bedøvelse i form af fuld narkose eller sedering.

Fuld narkose

Vælger du som patient at få fuld narkose i forbindelse med tandbehandlingen, vil du ikke mærke spor til selve behandlingen. Fuld narkose bliver tit og ofte anvendt i forbindelse med større kirurgiske indgreb, når der eksempelvis skal fjernes en visdomstand, eller hvis implantater skal indsættes.

Sedering

Brug af sedering kan være en effektiv løsning for dig, som lider af tandlægeskræk. I samarbejde med speciallæger, som arbejder med anæstesi, kan vi tilbyde beroligende medicin, som samtidig virker smertestillende. Med sedering er du som patient halvvågen i forbindelse med hele behandlingsforløbet og er derfor også i stand til at trække vejret og holde munden åben, når det måtte være nødvendigt.

Kontakt os og få mere at vide

Såfremt du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem din behandling samt hjælpe dig af med din tandlægeskræk, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *