tandbehandlinger hos tandklinikken danmark

Tandeftersyn

Ring og bestil et tandeftersyn idag

KONTAKT OS

Mange danskere ønsker sunde og pæne tænder, men det kommer ikke af sig selv. Blændende hvide og sunde tænder kommer med ordentlig pasning af tænderne samt løbende tandeftersyn hos tandlægen.

Hvor tit er det nødvendigt med et eftersyn hos tandlægen?

Det anbefales altid, at man som minimum får lavet et tandeftersyn hos sin tandlæge en gang om året. Pr. 1. April 2015 har Tandlægeforeningen indført en række nye regler samt satser for tilskud til tandeftersyn i Danmark. Dette betyder, at patienter fra denne dato fremadrettet bliver inddelt i 3 overordnede grupperinger hvilket fastsætter, hvor hyppigt du bør gå til tandlæge. Patienter inddeles henholdsvis i rød, gul og grøn spor, hvilket både er med til at fastsætte, hvor ofte du skal komme til tandlæge samt hvor mange eftersyn, du kan du tilskud til.

Hvilken af de 3 grupper du hører til i, og dermed også hvor hyppigt du bør få lavet et tandeftersyn, skal du individuelt aftale med din tandlæge. Såfremt du ønsker en vurdering af, hvor ofte du bør få lavet dit tandeftersyn, kan du med fordel rette henvendelse til din tandlæge.

Endvidere er det vigtigt, at du sørger for at overholde dine tandeftersyn, således du som patient er berettiget til at modtage tilskud til eftersynet.

Hvilke ting undersøges i forbindelse med et tandeftersyn?

Når du som patient skal have foretaget et eftersyn af dine tænder, vil der blive lavet et tjek både af dit tandsæt samt din mundhule. Det er i forbindelse med dit eftersyn, at der vil blive fastlagt hvilket behandlingsbehov, du måtte have og dermed også hvilken gruppe, du måtte tilhøre.

Sådan får du en tid til et tandeftersyn

Hvis du er ny patient hos tandlægen, skal du selv rette henvendelse til klinikken og bestille en tid til et eftersyn. Efter du har været til dit første eftersyn, vil du sammen med tandlægen kunne aftale, hvor ofte du skal til tandeftersyn fremadrettet.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *