Tandbro

Har du mistet nogle tænder?

KONTAKT OS IDAG

En tandbro bruges som en erstatning for de tænder, du mangler.

Tandbroen er lavet sådan, at den hviler på den omkringliggende tænder, hvilket er det, som adskiller tandbroen fra et almindeligt enkelt tandimplantat.

Hvornår bliver en tandbro anvendt?

Typisk vil man ikke anvende en tandbro, hvis de omkringliggende tænder er sunde og raske. Dog kan det være relevant at benytte tandbroer, hvis de omkringliggende tænder har fået større plomberinger.

Er der nogle komplikationer ved brug af tandbroer?

Det er kun ganske få alvorlige komplikationer, der kan være risiko for i forbindelse med, at en tandbro bliver fremstillet. Efter man har få lavet behandlingen kan de tænder, der er blevet tilslebet, dog godt være ekstra følsomme i løbet af de første par måneder. Denne tilstand kan naturligvis være ubehagelig, men det er dog ikke noget, som kræver en decideret behandling.

Herudover kan der være en risiko for, at ens tandnerve kan tage skade af behandlingen. Dette kan forårsage vedvarende smerter, som dog kan behandles med en rodbehandling. Foruden disse skader skal du desuden være opmærksom på, at der kan forekomme små skader på porcelænet på tandbroen, men det er dog i de fleste tilfælde muligt at udbedre disse småskader.

Ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at tage kontakt til Tandklinikken Danmark for yderligere information.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *