Plastfyldninger

Plastfyldninger, et godt valg

BLIV KONTAKTET

Plastfyldninger er den bedste metode til at reparere de fleste mindre kariesangreb, og er den gængse metode nu om stunder.

Der er mange fordele ved plastfyldninger. De er transparente og det endelige resultat bliver meget tæt på tændernes naturlige udseende. Desuden sidder fyldningen helt tæt til tanden. Traditionelt har man måtte bore, mere end hvad godt er, i tænderne når sølvfyldninger skulle fastgøres, men i dag er det ikke længere nødvendigt. Plasten sidder limet fast, og der skal ikke bores unødigt i de sunde dele af den pågældende tand.

Derudover er plastens fysiske egenskaber mere holdbare for tanden, plastfyldningen lader sig ikke forandre fysisk ved temperaturudsving som gammeldags sølvfyldninger – der sågar kunne få tanden til at krakelere.

Moderne plastfyldninger er rent lægeligt den bedste løsning i de fleste tilfælde, billigere end sølv og så ser det mere naturligt ud. Det er dog stadig vigtigt, at man som patient vælger en grundig og erfaren tandlæge til udførelsen af plastfyldninger,

Har du en gammel sølvfyldning og har den ikke forårsaget nogen problemer, så er det normalt ikke nødvendigt at udskifte denne

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *