tandbehandlinger hos tandklinikken danmark

Klinikblegning

En klinikblegning gør dine tænder mere hvide

KONTAKT OS

Ønsker du at få hvide tænder hurtigt og effektivt med et synligt resultat med det samme, kan vi hjælpe dig med en professionel klinikblegning, som på effektiv vis fjerner misfarvninger, så dine tænder fremstår naturligt hvide og flotte.

Hvordan foregår en klinikblegning?

Før behandlingen foretages, vil din behandler altid vejlede dig inden behandlingen igangsættes, så du har kendskab til proceduren. En klinikblegning kan udføres på to forskellige måder:

Behandling 1: Her benyttes 6% blegemiddel, som sikrer dig et hurtigt og effektivt resultat, der vil føre til synlige resultater med det samme. I forbindelse med denne behandling bliver misfarvninger fjernet, så dine tænder fremstår flotte og hvide.

Behandling 2: Den anden behandling foretages med 35% blegemiddel. Denne behandlingsform bliver dog kun anvendt i de særlige tilfælde, hvor tænderne er blevet misfarvede af særlige årsager, som gør, at der kan stilles en medicinsk diagnose. Denne behandling vil typisk være klaret på blot 1 enkelt time, eftersom blegemidlet er næsten 6 gange så stærkt som ved en normal behandling.

Blegning af tænder – hvad skal jeg være opmærksom på?

Efter du har fået udført din tandblegning, er det vigtigt, at du sørger for at afholde dig fra indtagelse af farverige fødevarer i et tidsrum på 72 timer efter, at behandlingen har fundet sted. Såfremt du har svært ved at holde dig fra farverige fødevarer i denne periode, har du mulighed for at få udleveret et produkt ved navn Nano Seal, som hjælper til med at forsegle resultatet af din tandblegning i en periode på ca. 3 uger. Ved at benytte Nano Seal efter din tandblegning har fundet sted kan du med andre ord undgå, at dine tænder ikke optager farvestoffer.

Desuden skal du som patient være opmærksom på, at dine tænder efter en udført klinikblegning kan være ekstra følsomme i en relativ kort periode. Benyttes Nano Seal efterfølgende kan du ligeledes delvist få afhjulpet problemerne med isninger i dine tænder.

Priser på blegning af tænder

At få udført en klinikblegning er en lille smule dyrere for dig som patient, end hvis du i stedet for valgte at få lavet en hjemmeblegning af dine tænder. Typisk vil en klinikblegning koste dig et sted imellem 2.350 – 2.700 kroner.

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at få lavet en klinikblegning gennem Tandklinikken Danmark, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *