tandbehandlinger hos tandklinikken danmark

Hjemmeblegning

Bleg dine tænder hjemmefra

KONTAKT OS

Hjemmeblegning er den rette løsning for dig, som ønsker hvidere tænder, og som samtidig gerne vil have behandlingen klaret derhjemme.

Når du som patient vælger at få lavet en hjemmeblegning, kan du frit selv bestemme, hvornår du gerne vil starte blegningen af dine tænder, og du behøves derfor heller ikke at besøge klinikken for at få dine tænder bleget.

Hjemmeblegning

Det første der skal gøres i forbindelse med en hjemmeblegning er, at du som patient skal have taget et aftryk af dine tænder. Dette foregår på tandklinikken. Aftrykket, der tages, vil blive brugt til fremstillingen af de blegeskinner, som passer til netop dine tænder – og som du i øvrigt kan bruge igen og igen.

Dine blegeskinner vil blive udleveret samme med alt det, som du måtte have brug for til at kunne opnå det bedst mulige resultat i forbindelse med din hjemmeblegning.

På tandklinikken vil du i øvrigt få en grundig instruktion i, hvordan du skal håndtere og bruge dine hjemmeblegningsprodukter på korrekt vis.

Sådan foregår blegningen af dine tænder med hjemmeblegning

Når du har fået udleveret blegeskinnerne samt blegeproduktet, skal du foretage blegningen af dine tænder i en periode på 7 – 10 sammenhængende dage i træk, for at du kan opnå det bedst mulige resultat som følge af din behandling.

Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at blege dine tænder igen, skal du blot sørge for at gemme den blegeskinne, som du tidligere har fået lavet på din tandklinik. Løber du tør for blegemiddel, vil der forelægge mulighed for, at du kan købe mere af blegemidlet til en overkommelig pris på tandklinikken, så du igen kan blege dine tænder.

Det anbefales i øvrigt, at du ikke bleger dine tænder oftere end hver 6. måned, da blegningen kan være hård ved dine tænder.

Hvad koster en hjemmeblegning?

At lave en hjemmeblegning af sine tænder vil typisk koste et sted imellem 2.000 og 2.300 kroner og er derfor en billigere løsning end en klinikblegning.

Ønsker du at bestille tid til at få lavet en forundersøgelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os og booke en tid til en konsultation, så du kan komme i gang med blegningen af dine tænder.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld gerne kontaktformularen og afvent at vi kontakter dig hurtigst muligt

Navn *

Telefonnummer *

Vælg klinik *